طب سوزنی گوش چیست؟
تاریخچه ی طب سوزنی گوش
از 2 هزار سال پیش بر میگردد.
در قرن بیستم گسترش یافت و به مکتب علمی طب گوش در اروپا تبدیل شد.
از 2 هزار سال پیش بر میگردد.
در قرن بیستم گسترش یافت و به مکتب علمی طب گوش در اروپا تبدیل شد.
رژیم شناسان چینی توصیه می کنند همیشه (( قفل)) غذاها را با استفاده از روش پخت مناسب باز کنید، تا بیشتر قابل دسترسی و هضم باشند. این کار از چی آتشخان مرکزی محافظت کرده و این امکان را می دهد که چی غذاها با اثر بخشی بالاتر تغییر کرده و تبدیل شوند.
نکته:
غلات، ترجیحاً غلات کامل و تازه همیشه به پخت نیاز دارند( جوشاندن، نیم جوش کردن، بخارپز کردن).
طب سنتی چینی ( TCM )، بر خلاف بعضی از نگرشهای غربی، توصیه می کند غذاهای خام، میوه ها و بخصوص میوه های گرمسیری در حد اعتدال مصرف شوند. به جز زمانی که آن غذاها بخشی از یک رژیم درمانی خاص هستند یا در مرحله ی یانگ تابستان.
این غذاها از لحاظ انرژی برای بیشتر مناطق جغرافیایی شمالی، بسیار سردند و در صورت مصرف زیاد، ممکن است منجر به کمبود طولانی مدت آتشخان مرکزی شوند.
کمبود چی طحال / پانکراس، کمبود یانگ طحال / پانکراس، اختلالات خلطی.
این امر در ابتدا منجر به نفخ و خواب آلودگی می شود، و در صورت ادامه داشتن این افراط، اندامهای هضمی تضعیف شده و منجر به اختلالات رطوبت و خلط می شود.
رژیم چینی بر پایه ی مشاهدات و تجربیات قرنها، طیف وسیعی از توصیه های ارزشمند و کاربردی برای رژیم سالم و جامع ارائه می کند.
تغذیه ی چینی، همچنین از راه انتخاب درست غذاها و روشهای پخت، بر عادات درست غذایی و رویکرد سالم و دراز مدت به غذا تاکید دارد.
خوردن با میل و لذت در محیطی آرام و آسوده و دور از عواملی که موجب حواس پرتی می شوند. موقعیتی عالی برای تولید چی از غذا فراهم می کند.