آموزش طب سوزنی در اصفهان | تضمینی

آموزش طب سوزنی | تضمینی | 09120566062 | ارائه مدرک معتبر و بین المللی

آموزش طب سوزنی در اصفهان

آموزش طب سوزنی در اصفهان | تضمینی

آموزش طب سوزنی | تضمینی | 09120566062 | ارائه مدرک معتبر و بین المللی

آموزش طب سوزنی در اصفهان | تضمینی

آموزش طب سورنی | تضمینی | 09120566062
خصوصی و نیمه خصوصی
کاربردی و عملی

۴ مطلب در مهر ۱۴۰۱ ثبت شده است

۰۵
مهر

طب سوزنی گوش چیست؟

طب سوزنی گوش

 

یک روش درمانی است که به وسیله آن سطح خارجی گوش، auricle یا گوش خارجی، تحریک می شود تا شرایط پاتولوژیک دیگر بخشهای بدن کاهش یابد.
این مبنا تا حدی بر مبنای طب سوزنی بدن در چین باستان است.
تحریک مربوط به نقاط طب سوزنی، روی بدن یا گوش می تواند در یک جلسه درمان یا در جلسات مختلف صورت گیرد.

 

تاریخچه ی طب سوزنی گوش

منشاء و خواستگاه طب سوزنی گوش چین بوده است که به بیش

از 2 هزار سال پیش بر میگردد.

طب سوزنی گوش با اکتشافات علمی پزشک مشهور فرانسوی دکتر پل نوژیه

در قرن بیستم گسترش یافت و به مکتب علمی طب گوش در اروپا تبدیل شد.   

آموزش طب سوزنی گوش

 

 

  • آموش طب سوزنی در اصفهان
۰۵
مهر

توصیه های عمومی تغذیه در طب چینی

 

 

توصیه های عمومی

 

  • روشهای پخت:

 

رژیم شناسان چینی توصیه می کنند  همیشه (( قفل)) غذاها را با استفاده از روش پخت مناسب باز کنید، تا بیشتر قابل دسترسی و هضم باشند. این کار از چی آتشخان مرکزی محافظت کرده و این امکان را می دهد که چی  غذاها با اثر بخشی بالاتر تغییر کرده و تبدیل شوند.

نکته:

غلات، ترجیحاً غلات کامل و تازه همیشه به پخت نیاز دارند( جوشاندن، نیم جوش کردن، بخارپز کردن).

طب سنتی چینی ( TCM )، بر خلاف بعضی از نگرشهای غربی، توصیه می کند غذاهای خام، میوه ها و بخصوص میوه های گرمسیری در حد اعتدال مصرف شوند. به جز زمانی که آن غذاها بخشی از یک رژیم درمانی خاص هستند یا در مرحله ی یانگ تابستان.

این غذاها از لحاظ انرژی برای بیشتر مناطق جغرافیایی شمالی، بسیار سردند و در صورت مصرف زیاد، ممکن است منجر به کمبود طولانی مدت آتشخان مرکزی شوند.

  • علائم رایج

کمبود چی طحال / پانکراس، کمبود یانگ طحال / پانکراس، اختلالات خلطی.

  • مقدار غذا
  • 80-50  درصد: غلات، که بخش مهمی از رژیم سالم چینی را تشکیل می دهند؛ مثل ذرت، جو، ارزن، جوی دو سر، برنج، گندم.

  • آموش طب سوزنی در اصفهان
۰۵
مهر

توصیه ی پزشکان چینی 

 

  • پزشکان چینی توصیه می کنند هر لقمه را قبل از بلعیدن 10 تا 15 بار بجوید. این کار از مشکلات اضافه وزن پیشگیری می کند.
  • جمله ی (( وقتی هنوز کاملا سیر نشده اید، دست از غذا خوردن بکشید))، اصل مناسبی برای تعیین مقدار غذا خوردن است.
  • بعد از غذا خوردن نباید حالت خواب آلودگی و احساس سنگینی ظاهر شود.
  • بعد از وعده های غذایی سنگین، برای ایجاد فزونی در دستگاه گوارش، چی خون کل بدن به سمت آتشخان مرکزی رانده می شود.

این امر در ابتدا منجر به نفخ و خواب آلودگی می شود، و در صورت ادامه داشتن این افراط، اندامهای هضمی تضعیف شده و منجر به اختلالات رطوبت و خلط می شود.

  • آموش طب سوزنی در اصفهان
۰۴
مهر

توصیه های پایه در رژیم چینی

 

 

راهی به سوی عادات سالم غذا خوردن

تغذیه در طب چینی

 

 

رژیم چینی بر پایه ی مشاهدات و تجربیات قرنها، طیف وسیعی از توصیه های ارزشمند و کاربردی برای رژیم سالم و جامع ارائه می کند.

تغذیه ی چینی، همچنین از راه انتخاب درست غذاها و روشهای پخت، بر عادات درست غذایی و رویکرد سالم و دراز مدت به غذا تاکید دارد.

 

نگرش داخلی و محیط

خوردن با لذت و در محیط آرام

 

خوردن با میل و لذت در محیطی آرام و آسوده و دور از عواملی که موجب حواس پرتی می شوند. موقعیتی عالی برای تولید چی از غذا فراهم می کند.

  • آموش طب سوزنی در اصفهان